Profesjonalne miksery do przygotowywania ciasta na chleb, bułki, pierogi, do ubijania białek jaj na sufl ety, bezy, do mieszania różnych sosów, majonezów i mieszanek z mięsa mielonego.
Przeznaczone do intensywnego użytkowania
Pojemność dzieży od 10 do aż 40 litrów w zależności od modelu- Mocny, wysoce niezawodny silnik z elektronicznym systemem regulowania prędkości, który pozwala podłączać miksery do jednofazowego źródła prądu
Elektroniczna kontrola prędkości
Timer pozwalający na programowanie czasowe pracy w zakresie od 0 do 30 min ze skokiem co 0,5 minuty
Przycisk trybu pracy pulsacyjnej
Alarm akustyczny końca cyklu pracy
Osłona bezpieczeństwa dzieży uniemożliwiająca włożenie ręki w czasie pracy urządzenia
Podwójne mikroprzełączniki bezpieczeństwa wyłączające urządzenie gdy dzieża jest opuszczona lub osłona bezpieczeństwa dzieży nie jest prawidłowo zamontowana
Manualne unoszenie/opuszczanie dzieży za pomocą dźwigni
Wyświetlacz parametrów pracy i kodów błędów
Wzmocniony wodoszczelny system obudowy silnika oraz panelu sterującego
Nogi ze stali nierdzewnej
Mocna i wytrzymała dzieża
Wyposażenie standardowe:
Dzieża ze stali nierdzewnej 5-litrowa
Hak
Mieszadło płaskie
Rózga
Przyjazny dla użytkownika panel sterowania:
przycisk wyboru czasu i prędkości
START
STOP
przyciski zwiększające i zmniejszające czas pracy urządzenia i prędkość obrotów narzędzi
wyświetlacz parametrów i kodów błędów
lampka kontrolna funkcji czasu pracy
lampka kontrolna funkcji obrotów narzędzi
Trzpień do montażu narzędzi obrotowych (haka, mieszadła płaskiego, rózgi)