Filtruj według

Cena

Cena

-

Nadziewarki do kiełbas

Aktywne filtry

Własnoręcznie nabita i przygotowana kiełbasa to wyrób, który skradnie serca każdego klienta Twojego lokalu. Do jej prawidłowego przyrządzenia niezbędne jest jednak wykorzystanie profesjonalnych akcesoriów. Jednym z nich jest nadziewarka do kiełbas, która znacząco ułatwia przyrządzanie wyrobów o wyjątkowym smaku. Zapraszamy do zapoznania się z pełnym asortymentem sklep Gastro-Swiss.

Nadziewarka do kiełbas – gwarancja jakości

Każda nadziewarka do kiełbasy dostępna w asortymencie Gastro-Swiss to urządzenie najwyższej klasy. Oferowane sprzęty wykonane zostały z trwałej stali nierdzewnej, która gwarantuje im odporność na stałą eksploatację, a także uszkodzenia mechaniczne, co zapewnia im długą żywotność. Na stronie sklepu znajdziesz najnowocześniejsze elektryczne nadziewarki do kiełbas pochodzące od cenionych w całej branży producentów takich jak m.in. Hendi, dla których niezawodność i jakość zawsze jest na pierwszym miejscu. 

Nadziewarka do kiełbasy – szeroki wybór urządzeń

Maszynki do kiełbasy w ofercie Gastro-Swiss to urządzenia, które polecane są zarówno do użytku w mniejszych lokalach, jak i większych zakładach mięsnych i nie tylko. Na stronie dostępne są modele o różnej wielkości. W niewielkich restauracjach i barach świetnie sprawdzą się nadziewarki o pojemnościach kilku litrów takich jak 3 l, 5 l czy 7 l. W ofercie znajdziesz również maszynki do kiełbas o zbiornikach nawet 10 l czy 18 l, które polecane są do użytku w masarniach czy dużych lokalach gastronomicznych. Oferta Gastro-Swiss obejmuje wiele modeli urządzeń, które różnią się nie tylko wielkością, ale również budową. W asortymencie znajdziesz zarówno pionowe nadziewarki do kiełbas, jak i mieszarki poziome, dzięki czemu masz okazję dobrać sprzęt idealny do specyfiki Twojego lokalu.

Nadziewarki do kiełbas – maksymalna wydajność

Nadziewarki do kiełbasy są gwarancją łatwej i wydajnej pracy podczas przygotowywania własnoręcznych wyrobów. Modele z oferty Gastro-Swiss posiadają niezawodne układy dwóch prędkości: bieg szybki, który przeznaczony jest do unoszenia tłoka, a także bieg wolny służący do dokładnego napełniania farszu do osłonek wędliny. Za sprawą użytych elementów wykonanych ze stali hartowanej nadziewarki odporne są nawet na duże obciążenia mechaniczne podczas pracy. Do zestawu dołączane są lejki o różnych średnicach jak m.in. 16 mm, 22 mm, 32 mm czy 38 mm. Każda maszynka do kiełbasy jest bardzo prosta w obsłudze, a także czyszczeniu.


Profesjonalne gastronomiczne nadziewarki do kiełbas to tylko niektóre z dostępnych urządzeń w kategorii obróbka mechaniczna. Serdecznie zachęcamy do zapoznania się z pozostałymi sprzętami z oferty Gastro-Swiss, w której znajdują się m.in. szatkownice do warzyw, krajalnice do wędlin, urządzenia wielofunkcyjne, maszynki do makaronu, formy do ravioli, prasy do ciasta do pizzy, miksery spiralne czy urządzenia do kebaba.